Ontdekken wat Odema of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Rijen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Odema is opgericht in 23-12-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 59432640. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Odema uit Rijen. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Odema kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.