NIL Administratie & Advies is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Rotterdam.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Informatie over dit accountancykantoor

NIL Administratie & Advies is opgericht in 30-09-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 58915982. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over NIL Administratie & Advies uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? NIL Administratie & Advies kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.