Nazamar Finance is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Dronten laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Nazamar Finance uit Dronten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Nazamar Finance neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Nazamar Finance is opgericht in 01-01-2018 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 70583641. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.