MZO58 is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in Leeuwarden laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over MZO58 uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? MZO58 neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over deze accountant

MZO58 bestaat al sinds 04-08-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 61165069. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.