M.R. van Wijk is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van Aalsmeer.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van M.R. van Wijk uit Aalsmeer. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? M.R. van Wijk kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over dit accountancykantoor

M.R. van Wijk is opgericht in 01-10-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34325056. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.