mns is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Katwijk.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van mns uit Katwijk. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? mns neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

mns is geopend op 22-02-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 27153078. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.