M&M Expert is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Rotterdam.

Meer weten over M&M Expert uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? M&M Expert neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

M&M Expert is opgericht in 21-07-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 63776448. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.