MKA Administratie & Advies is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de regio van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Informatie over deze boekhouder

MKA Administratie & Advies bestaat al sinds 09-10-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 69776954. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over MKA Administratie & Advies uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? MKA Administratie & Advies regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.