Milus Administraties en Belastingen is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van accountants in de buurt van Dongen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Milus Administraties en Belastingen uit Dongen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Milus Administraties en Belastingen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Milus Administraties en Belastingen bestaat al sinds 03-02-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 59860227. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.