Weten wat Miba B.V. of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Lisse.

Aanschouw hier alle details en reviews van Miba B.V. uit Lisse. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Miba B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Miba B.V. bestaat al sinds 09-05-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 28116382. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.