Meer informatie over wat Met Maria of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Breda laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Met Maria uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Met Maria kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Informatie over dit administratiekantoor

Met Maria is opgericht in 01-01-2018 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 70794588. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.