Mena Gringo is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Meer informatie over deze accountant

Mena Gringo is geopend op 01-06-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34135108. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Mena Gringo uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Mena Gringo neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.