Mena Diensten is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Hengelo.

Lees hier alle gegevens en reviews van Mena Diensten uit Hengelo. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Mena Diensten neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over dit bedrijf

Mena Diensten is geopend op 01-10-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 06078556. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.