Meer informatie over wat Memiko of een andere administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Gorinchem laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Memiko uit Gorinchem. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Memiko kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Memiko is opgericht in 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 65170679. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.