Meer informatie over wat Mechtild Maes Administraties of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Meer weten over Mechtild Maes Administraties uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Mechtild Maes Administraties doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Mechtild Maes Administraties bestaat al sinds 01-01-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34368160. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.