MDC Administratie is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountants in Lisse laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Meer over deze boekhouder

MDC Administratie bestaat al sinds 01-04-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 52382788. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van MDC Administratie uit Lisse. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? MDC Administratie neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.