MCA is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Etten-Leur.

Lees hier alle details en reviews van MCA uit Etten-Leur. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? MCA neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

MCA bestaat al sinds 01-03-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20096457. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.