Maxxa is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Rijen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Maxxa bestaat al sinds 17-03-1999 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 18054954. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Maxxa uit Rijen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Maxxa kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.