Marinus Keizer, boekhouding & bedrijfsanalyses is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Nijbroek.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Marinus Keizer, boekhouding & bedrijfsanalyses is opgericht in 10-10-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 67032176. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over Marinus Keizer, boekhouding & bedrijfsanalyses uit Nijbroek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Marinus Keizer, boekhouding & bedrijfsanalyses kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.