Ontdekken wat MANDS B.V. of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialisten in de regio van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

MANDS B.V. is geopend op 04-07-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 61033642. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over MANDS B.V. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? MANDS B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.