M. de Koster is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Meer weten over M. de Koster uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? M. de Koster neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over dit administratiekantoor

M. de Koster bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34190590. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.