Meer informatie over wat Luminee Business Support of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Nijmegen.

Meer weten over Luminee Business Support uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Luminee Business Support neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Luminee Business Support bestaat al sinds 01-04-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 09180922. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.