Ontdekken wat Ludric B.V. of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Lelystad laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Ludric B.V. uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Ludric B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over accountancykantoor

Ludric B.V. is opgericht in 22-12-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 39092378. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.