LSAC is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Bodegraven.

hier alle gegevens en reviews van LSAC uit Bodegraven. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? LSAC kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over accountancykantoor

LSAC bestaat al sinds 01-01-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 57667527. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.