Lotus administraties is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Bolsward.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Meer over deze boekhouder

Lotus administraties is opgericht in 01-05-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 60628952. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Lotus administraties uit Bolsward. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Lotus administraties neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.