LISAAN is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Culemborg.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

LISAAN bestaat al sinds 01-12-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 11057419. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer weten over LISAAN uit Culemborg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? LISAAN regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.