Meer informatie over wat Lijssen Administratie of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Helden.

Meer informatie over deze boekhouder

Lijssen Administratie bestaat al sinds 20-01-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 59855649. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Lijssen Administratie uit Helden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Lijssen Administratie neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.