Erachter komen wat Liche Consulting of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Almere.

Meer weten over Liche Consulting uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Liche Consulting kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Liche Consulting bestaat al sinds 01-03-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 68707053. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.