Libra is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Lunteren laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Libra uit Lunteren? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Libra doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Libra bestaat al sinds 09-06-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 50192191. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.