Erachter komen wat Liberty Advies of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Amsterdam.

Meer over dit bedrijf

Liberty Advies bestaat al sinds 01-10-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 56144520. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Liberty Advies uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Liberty Advies kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.