Ontdekken wat Leo Meijer Assurantiën of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Alblasserdam.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Leo Meijer Assurantiën is opgericht in 16-10-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24473955. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Leo Meijer Assurantiën uit Alblasserdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Leo Meijer Assurantiën kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.