Lemon Tree Company is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Grevenbicht.

Meer over dit accountancykantoor

Lemon Tree Company bestaat al sinds 01-01-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 62638289. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van Lemon Tree Company uit Grevenbicht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Lemon Tree Company kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.