Meer informatie over wat LEEV raadgevers of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Rijssen.

Lees hier alle details en reviews van LEEV raadgevers uit Rijssen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? LEEV raadgevers kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

LEEV raadgevers is opgericht in 01-09-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 56162200. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.