LCS (Low Cost Solutions) is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialisten in Emmen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

LCS (Low Cost Solutions) is geopend op 15-01-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04066245. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over LCS (Low Cost Solutions) uit Emmen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? LCS (Low Cost Solutions) neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.