Ontdekken wat Líberg Administratie of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in Rotterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Líberg Administratie uit Rotterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Líberg Administratie kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Líberg Administratie is opgericht in 01-05-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24435221. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.