La Base Consultancy is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Meer weten over La Base Consultancy uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? La Base Consultancy kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

La Base Consultancy is geopend op 01-01-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51740540. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.