Kunst in Zaken, Administratie & Advies is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Kunst in Zaken, Administratie & Advies uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Kunst in Zaken, Administratie & Advies neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Kunst in Zaken, Administratie & Advies is opgericht in 13-10-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34214775. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.