Kristando is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Hattem.

Meer weten over Kristando uit Hattem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Kristando kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Kristando is geopend op 15-05-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 55299644. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.