Kop of Munt Administratiekantoor B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zie hier alle details en reviews van Kop of Munt Administratiekantoor B.V. uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Kop of Munt Administratiekantoor B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit accountancykantoor

Kop of Munt Administratiekantoor B.V. bestaat al sinds 09-01-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 59697598. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.