Koning & Partners is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Baarn.

Zie hier alle gegevens en reviews van Koning & Partners uit Baarn. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Koning & Partners kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

Koning & Partners is geopend op 01-10-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 64194183. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.