Ontdekken wat Kompas Support en Advies of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Doornenburg laat je jouw details achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Kompas Support en Advies uit Doornenburg. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Kompas Support en Advies kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Kompas Support en Advies is opgericht in 24-12-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 56707878. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.