Ontdekken wat Kok&Koehorst Adviseurs of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de regio van Haaksbergen.

Informatie over dit bedrijf

Kok&Koehorst Adviseurs is opgericht in 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 54167205. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer weten over Kok&Koehorst Adviseurs uit Haaksbergen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Kok&Koehorst Adviseurs regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.