Erachter komen wat Kofflard-Gerritsen V.O.F. of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Rotterdam.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Kofflard-Gerritsen V.O.F. bestaat al sinds 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24317211. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Meer weten over Kofflard-Gerritsen V.O.F. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Kofflard-Gerritsen V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.