Koeslag Administratie & Bedrijfsadvies is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Goor.

Aanschouw hier alle details en reviews van Koeslag Administratie & Bedrijfsadvies uit Goor. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Koeslag Administratie & Bedrijfsadvies neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Koeslag Administratie & Bedrijfsadvies is geopend op 14-12-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 08062531. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.