KLO Consultancy is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in de buurt van Spijkenisse laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over dit bedrijf

KLO Consultancy bestaat al sinds 20-07-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24467021. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van KLO Consultancy uit Spijkenisse. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? KLO Consultancy kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.