Weten wat Kiers Administraties & Adviezen of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de omgeving van Wapse laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Kiers Administraties & Adviezen uit Wapse. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Kiers Administraties & Adviezen neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Kiers Administraties & Adviezen bestaat al sinds 01-02-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 04063832. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.