Keurig Administratie is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van 's-Gravenhage.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Over deze boekhouder

Keurig Administratie bestaat al sinds 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 67573134. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Keurig Administratie uit 's-Gravenhage. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Keurig Administratie doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.