Keoma Administratie & Financiën is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Ede.

Meer weten over Keoma Administratie & Financiën uit Ede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Keoma Administratie & Financiën neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit administratiekantoor

Keoma Administratie & Financiën bestaat al sinds 01-12-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 64705609. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.