Erachter komen wat Kees van Nunen Administratieve Dienstverlening of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialisten in de regio van Breda laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit bedrijf

Kees van Nunen Administratieve Dienstverlening is geopend op 01-07-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20132574. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Kees van Nunen Administratieve Dienstverlening uit Breda. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Kees van Nunen Administratieve Dienstverlening kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.