Ontdekken wat Kees Punt Administratie- en Belastingadviseur of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in de regio van Schagen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Over deze accountant

Kees Punt Administratie- en Belastingadviseur bestaat al sinds 01-05-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 37075524. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Kees Punt Administratie- en Belastingadviseur uit Schagen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Kees Punt Administratie- en Belastingadviseur neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.